Cégismertető

Cégünk ipari- és kereskedelmi-, továbbá lakó- és középületek generál kivitelezésével, felújításával, karbantartásával foglalkozik.

Generálkivitelezés mellett, építőmesteri és szakipari munkák elvégzésére is vállalkozunk. Az építőipari kivitelezés piacán, szolgáltatásainkat változatlan, kiemelt minőségben biztosítjuk partnereink számára, a legjobb szakemberekkel.

Teljesítményeink elérésében segítségünkre van a korrekt és hosszú távú kapcsolatokra visszatekintő beszállítói kör, illetve neves hazai és külföldi gyártók. Vállalkozásunk korszerű gépparkkal, tehergépjárművekkel rendelkezik, melyet folyamatosan fejlesztünk, bővítünk.

A minőség és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett, törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására. Jelentős referencia listánk, illetve megrendelőink pozitív visszajelzéseire támaszkodva hisszük, hogy az IHITECH Kft. megalapozottan vesz részt az építőipari piacon. Cégünknek, banki, szállítói vagy adó illetve egyéb járulék vagy köztartozása nincs, ezért a Nemzeti Adó- és Vámhivatal köztartozásmentes adózók nyilvántartásában is helyet kaptunk, melyet itt ellenőrizhet.