Nyílászáró forgalmazás

Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok értékesítésével és beépítésével is foglalkozik. Teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére. Helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás, helyszínre szállítás, szakszerű, gyors beépítés. A nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból. Célunk, hogy az általunk beépített nyílászárók használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék jól döntöttek, amikor minket választottak.

Rövid szállítási határidő!
Munkatársaink szakmai ismereteken és tapasztalatokon alapuló szaktanácsadással, gyors ajánlatkészítéssel, akár két héten belüli szállítási határidővel állnak rendelkezésére.

Beépítés!
Az szállítás és a beépítés előzetes egyeztetést követően az Ön igényéhez igazított időpontban történik. A beépítést végző munkatársaink - csere esetén - a régi szerkezeteket kibontják, az új nyílászárókat szakszerűen beszerelik. Igény esetén szerelési hézagok takarását, a teljes helyreállítást is elvégzik. A munka végeztével a munkaterület takarítását elvégzik, a kibontott szerkezet elszállításáról gondoskodnak.
Önnek csak az új nyílászárók biztosította komfortos érzést kell élveznie!

Garanciavállalás!
Szakszerűen beépített termékeinkre két év jótállást és ezt követő szavatosságot vállalunk. Nyílászáróink gyártásánál a legapróbb részletekre is odafigyelünk, ez a biztosítéka a tartós és megbízható működésnek ablakaink hosszú élettartama alatt.

Ablakok
Ajtók